+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM Tape Storage

Voor een betrouwbare en langdurige back-up van jouw gegevens kies je voor IBM tape storage. Het systeem biedt een grote data-efficiency. De IBM tape storage is duurzaam, schaalbaar en heeft een uitstekende beveiliging. Daarnaast is de hardware energiezuinig en betaalbaar. De opslagmogelijkheid van IBM biedt oplossingen voor onder andere tape drives en virtuele tape-omgevingen. De onderstaande modellen zijn verkrijgbaar bij Infradax.

Voordelen IBM tape storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Betrouwbare archivering van data

De IBM tape storage is geschikt voor middelgrote en enterprise omgevingen. Hiervoor biedt het systeem de capaciteit die nodig is en levert het systeem een hoge performance. Zodat jouw back-up altijd beschikbaar is als je het nodig hebt. Bij onder andere de IBM TS3500 worden dankzij de geautomatiseerde tape library manager al jouw gegevens op een betrouwbare wijze gearchiveerd.

Retail en refurbished IT hardware

De IT hardware voor data-opslag is verkrijgbaar als retail en refurbished storage. Het voordeel van pre-owned hardware is dat het zo goed als nieuw is en dezelfde performance levert als nieuwe hardware. Je betaalt alleen veel minder in vergelijking met retail IBM storage en je krijgt 12 maanden garantie. De IT-systemen zijn door ons opgekocht en volledig gerenoveerd en getest. Op jouw huidige hardware kunnen wij waarde toekennen en een aantrekkelijk bod doen. Lees hiervoor meer over onze hardware opkoop / inruil services.

Verhuur en lease-mogelijkheden tape storage

Wanneer je voor een korte periode tape storage nodig hebt, kun je deze ook huren bij Infradax. Dit kan al vanaf één week tot een half jaar. Ideaal voor een proof of concept of een tijdelijke storage-oplossing. Naast verhuurmogelijkheden bieden wij ook leasecontracten. Door te leasen, doe jij niet in één keer een grote investering. Je betaalt namelijk per maand voor de IBM tape storage. Bij huren en leasen kun je professionele IT support krijgen van Infradax. Meer over onze rental & lease services.

Professionele support voor IBM tape storage

Om de datastorage beschikbaar te houden en bij een crash snel support te krijgen, kun je een IT support contract afsluiten. Bij Infradax wordt een servicecontract geheel op basis van jouw bedrijfsplan gemaakt. Zo krijg jij een flexibel contract. Bijvoorbeeld 24/7 support onsite of 9/5 Next Business Day Support. Bij 24/7 critical mission support is er binnen 4 uur een engineer onsite. Ook kun je kiezen om alleen te spare parts onsite te laten leveren. Met de support van Infradax blijft jouw back-up continu beschikbaar en krijg je bij calamiteiten deskundige hulp. Lees meer over de IT support van Infradax.

Vraag offerte aan voor IBM tape storage

Snel een offerte ontvangen voor de IBM tape storage? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de storage.