+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM Flash storage

Voor grotere datastorage is de IBM Flash storage een efficiënte oplossing. De hardware verhoogt de performance en helpt IT-kosten te verlagen. Het systeem biedt oplossingen voor thin provisioning, virtualisation real-time compression en tiering. De apparaten zijn daarnaast schaalbaar en eenvoudig te beheren. De Flash storage van IBM is geschikt voor bedrijven van elke grootte. En is perfect als aanvulling op IBM Flash systems, Storwize en IBM Flash Systems. Bij Infradax kun je de modellen huren of kopen van de volgende lijnen:

Voordelen IBM Flash Storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Storage van applicaties voor dagelijks gebruik

Al jouw data van applicaties die je dagelijks gebruikt, is dankzij de uitstekend beveiligde IBM Flash storage altijd en snel te gebruiken en real-time te analyseren. Met de All-Flash storage maak jij jouw IT infrastructuur ook cloud-ready. Daarnaast neemt de IBM Flash storage weinig fysieke ruimte in beslag en verbruikt het weinig energie. Hierdoor blijven de IT-kosten laag.

Nieuwe of refurbished Flash storage?

Hoge kwaliteit IBM Flash storage voor een lage prijs vind je bij Infradax. Als opkoper van hardware, vernieuwen wij de systemen volledig. Jij betaalt voor deze refurbished IBM Flash storage alleen veel minder dan nieuwe storage. Naast refurbished hardware, verkopen wij ook nieuwe retail hardware. Als onafhankelijke leverancier bieden wij voor deze storage scherpere prijzen dan traditionele vendors. Jouw oude IT-omgeving kopen wij graag van je op. Hiervoor kunnen wij je een aantrekkelijk bod doen. Neem contact met ons op, zodat we de hardware een waarde kunnen toekennen. Lees meer over de hardware inkoop / inruil services.

IBM Flash storage huren of leasen

Voor een IT-behoefte op de korte termijn, kun je de IBM Flash storage huren. Huren is ook zeer geschikt voor een proof of concept. De Flash systemen zijn al te huur vanaf één week tot een half jaar. Voor de langere termijn bieden wij lease-mogelijkheden. Je doet dan niet in één keer een grote investering, maar betaalt per maand een vast bedrag. Zo krijg je voor een voordelig tarief hoge kwaliteit storage van een A-merk. Meer informatie over de lease- en huurmogelijkheden van Infradax.

Infradax IT support

Als verkoper en verhuurder van hardware, leveren wij ook volledige IT support. Ongeacht het merk van de apparatuur. Jij kiest voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support of Remote System Monitoring. Met professionele ondersteuning en periodiek onderhoud blijft jouw IT infrastructuur beschikbaar en zorg je voor de volledige controle over de storage. Bij calamiteiten komen wij gelijk in actie. Met 24/7 support is er binnen 4 uur een engineer onsite. Bij 9/5 Next Business Day support heb jij de volgende werkdag de spare parts onsite. Meer informatie over de Infradax IT support.

Vraag offerte aan voor EMC All-Flash storage

Snel een offerte ontvangen voor de IBM Flash storage? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Flash storage.