+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM SystemX Tower Servers

Net als een rack server levert de IBM systemX tower server hoge prestaties. De tower server werkt als stand alone en is wat compacter dan een rack server. Met de server kun je veel applicaties laten draaien en heeft een betrouwbare performance. De krachtige hardware biedt ook ondersteuning aan virtualisation en heeft veel opslagruimte. Hieronder zie je welke de IBM systemX tower servers Infradax verkoopt en verhuurt:

Voordelen IBM systemX tower server kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Meer modellen en spare parts

Voor de compacte towers hebben we verschillende modellen. Dit zijn: IBM X3100 M5, IBM X3300 M4, IBM X3500 M5. Naast de tower-lijn kun je ook IBM rack servers, blade servers en flex systemen aanschaffen bij Infradax. Voor elk apparaat leveren wij ook spare parts.

Nieuwe en refurbished IT hardware

Kosten besparen doe je bij Infradax, omdat we een onafhankelijke leverancier zijn. Hierdoor kunnen wij retail hardware verkopen tegen scherpe prijzen. Onze refurbished hardware van IBM is nog voordeliger en je krijgt standaard 12 maanden garantie. Wij kopen oude lijnen hardware op en maken deze weer zo goed als nieuw. Hierdoor kun jij nog jaren van de hoge kwaliteit hardware gebruik maken. Als jouw hardware niet meer aan jouw eisen voldoet, doen wij als opkoper daar graag een bod op. Lees meer over onze opkoop / inruil services.

Huren en leasen IBM hardware

Wil je niet gelijk een grote investering doen? Dan is de server ook te leasen. Je betaalt per maand een bedrag voor het leasen van de hardware. Voor de korte termijn is een IBM systemX tower server ook te huren. Bijvoorbeeld voor een proof of concept. Lees meer over onze rental & lease services.

IT support contract van Infradax

Wanneer jij hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support bij krijgen. Hierdoor blijft de server continu beschikbaar en krijg je bij calamiteiten deskundige ondersteuning van een engineer. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support en 9/5 Next Business Day support.

Offerte aanvragen voor IBM systemX tower server

Offerte ontvangen voor de IBM systemX tower server? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte.