+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM SystemX Rack Servers

Met de IBM SystemX rack servers kies je voor een combinatie van hoge beschikbaarheid en prestaties. Daarnaast biedt de betrouwbare server ondersteuning aan virtualisation en bedrijfskritische workloads. Ideaal voor HPC, SAP, cloud-computing en jouw business analytics. De input/output (I/O) van de IBM rack server is flexibel. Hieronder zie je welke IBM SystemX rack servers je kunt kopen of huren bij Infradax:

Voordelen rack server kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Meer SystemX hardware

De IBM rack servers hebben een innovatief design. De producten die wij direct uit voorraad leveren zijn 1U, 2U en 4U rack servers. Zoals de IBM System X3530, X3650 HD en X3950 X6. Naast racks hebben wij ook blade servers, tower servers en flex systems van IBM. Ook leveren wij memory upgrades, harde schijven en spare parts.

Hardware kopen bij Infradax

Als leverancier zijn wij onafhankelijk van vendors. Hierdoor bieden wij je scherpe prijzen voor nieuwe retail IBM SystemX apparatuur. Bij Infradax kun je ook refurbished IT hardware kopen. Dit zijn gecertificeerde pre-owned apparaten die volledig zijn gerenoveerd en hierdoor zo goed als nieuw. Op deze hardware krijg je 12 maanden garantie van Infradax. Deze refurbished hardware is in prijs voordeliger dan nieuwe rack servers. Jouw oude IT-omgeving kun je verkopen aan ons. Als opkoper doet Infradax jou een aantrekkelijk bod. Meer over opkoop / inruil van IT hardware.

Rack server huren of leasen?

Als je tijdelijk een rack server nodig hebt, bijvoorbeeld voor een proof of concept, dan kun je de hardware ook huren. Dit kan van een week tot 6 maanden. Als je niet gelijk een grote investering wilt doen, is leasen een uitstekende optie. Je betaalt dan per maand gedurende een periode van 3 jaar. Lees meer over onze rental & lease solutions.

Volledige support bij IBM rack server

Bij de nieuwe, refurbished en gehuurde hardware is het ook mogelijk om direct een support contract af te sluiten. Hierdoor ben je gelijk voorzien van professionele ondersteuning en blijven de IBM rack servers en de rest van de IT infrastructuur continu beschikbaar. Bij calamiteiten wordt door ons gelijk actie ondernomen. Lees meer over de IT support van Infradax.

Offerte aanvragen voor IBM SystemX rack server

Offerte ontvangen voor de rack servers? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte.