+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM SystemX Flex Systems

Het IBM systemX flex system speelt in op ontwikkelingen van de cloud, mobile, big data, virtualisation en analytics. IBM levert een betrouwbaar systeem met hoge performance dat grote hoeveelheden gegevens beheert en in real-time beschikbaar maakt. Daarnaast is de hardware te integreren en te optimaliseren met storage en networking apparaten. Het flex system bestaat uit IBM enterprise X-Architecture compute nodes die zorgen voor betere en efficiënte bedrijfsresultaten. De flexibele hardware verlaagt daarnaast de IT-kosten.

Voordelen IBM systemX flex system kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Eenvoudig beheer en veel upgrademogelijkheden

De eenvoudig te beheren hardware van IBM optimaliseert jouw IT infrastructuur. Het is mogelijk om bestaande blade servers te migreren om het beheer nog gemakkelijker te maken. Ook implementeert het IBM systemX flex system met innovatieve chassis virtualisatie workloads en biedt het veel upgrade mogelijkheden. Hierdoor is de hardware volledige af te stemmen op een groeiende organisatie.

Retail en refurbished flex systems

Jij kunt bij Infradax retail hardware en refurbished IT hardware kopen. Hiervoor bieden wij scherpe prijzen. Als onafhankelijke leverancier bieden bij een lagere prijs voor nieuwe IBM flex systems dan traditionele vendors. Als hardware-opkoper renoveren wij hardware, zodat het weer zo goed als nieuw is. Dit verkopen wij weer tegen scherpe prijzen, zodat jij veel kosten kunt besparen. Op certified refurbished hardware zit standaard 12 maanden garantie. Wij kunnen jouw oude IT-omgeving ook opkopen. Lees meer over de opkoop / inruil service.

Hardware huren of leasen

De IBM systemX flex systems zijn ook te huren en te leasen bij Infradax. Huur is een interessante optie als je een proof of concept wilt doen en software wilt testen. Bij leasen betaal je gedurende 3 jaar een vast bedrag. Hierdoor hoef je niet in één keer een grote investering te doen. Lees meer over de rental & lease services van Infradax.

IT support contract van Infradax

Wanneer jij hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support bij krijgen. Hierdoor blijft de IT-omgeving continu beschikbaar en krijg je bij calamiteiten deskundige ondersteuning van een engineer. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support en 9/5 Next Business Day support.

Offerte aanvragen voor IBM systemX flex system

Offerte ontvangen voor de IBM flex system? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte.