+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM SystemX Blade Servers

Een flexibele server die zorgt voor een hoge performance is de IBM SystemX blade server. Vooral voor grote organisaties heeft de blade server veel voordelen. Met deze apparatuur reduceer je serverruimte en dit scheelt veel onderhoud. En dat zorgt voor een algehele kostenbesparing op jouw IT-omgeving. De IBM server is ook perfect om meer hardware op aan te sluiten. Zoals meer servers, storage en networking. De IBM SystemX blade servers die te koop en te huur zijn bij Infradax:

Voordelen IBM SystemX Blade Servers kopen bij Infradax

  • Scherpe prijzen voor blade server;
  • Snelle levering;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Uit voorraad leverbaar.

Besparing van ruimte en energie

Voor de IBM SystemX blade server zijn veel onderdelen verwijderd om fysieke ruimte te besparen. Een blade server aanschaffen doe je wanneer je een server wilt voor meerdere activiteiten. Je kunt namelijk meerdere servers op het systeem aansluiten. Het beheer is gebruiksvriendelijk, omdat het dankzij de chassis vanuit één omgeving is te beheren. En wanneer er een server uitvalt, kan een andere server het werk overnemen. Ook verbruiken de blade servers in vergelijking met rack servers minder energie.

Blade server kopen

Jouw IBM SystemX blade server kopen bij Infradax is heel voordelig. Je betaalt namelijk minder dan bij een traditionele vendor. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij je lagere prijzen bieden voor retail IT hardware. Daarnaast verkopen wij ook certified refurbished IBM hardware plus standaard 12 maanden garantie. Als opkoper renoveren we deze apparaten en maken we ze weer als nieuw. Als je niet het allernieuwste wilt, dan kun je veel kosten besparen met tweedehands hardware. Jouw verouderde IT-omgeving kunnen wij opkopen. Hiervoor doen wij je een aantrekkelijk bod. Lees meer over onze opkoop / inruil services.

Huren en leasen van hardware mogelijk

Voor een proof of concept of tijdelijke IT-behoeften zijn de IBM SystemX blade servers te huur. Dit kan al vanaf één week tot een half jaar. De IBM apparatuur is ook te leasen. Je betaalt per maand een bedrag. Hierdoor hoef je niet gelijk een grote investering te doen. Bij huur en lease is volledige IT support mogelijk. Lees meer over rental & lease solutions.

Volwaardige support voor IT-omgeving

Voor een IT-omgeving die altijd beschikbaar is, heb je professionele support nodig. Hiervoor kun je direct een IT support contract afsluiten bij Infradax. Voor bijvoorbeeld 24/7 full support of 9/5 Next Business Day support. Bij storingen of een crash krijg je hulp van een engineer onsite of zorgen we dat je de volgende dag een spare part in huis hebt.

Offerte aanvragen voor IBM SystemX blade server

Offerte ontvangen voor blade servers? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies op maat en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de IBM hardware.