+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM System X

De IBM SystemX lijn levert performance en zorgt voor een hoge beschikbaarheid. Dit is perfect voor organisaties die aan het groeien zijn en branches waar veel veranderingen plaatsvinden in de IT-omgeving. Bijvoorbeeld het implementeren van de cloud. Bij Infradax kun je IBM systemen kopen en huren als nieuwe en refurbished hardware. Zoals: rack en blade servers, tower servers en flex systems. SystemX staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Producten die direct uit voorraad leverbaar zijn:

Voordelen IBM SystemX

  • Direct leverbaar uit voorraad;
  • Hoge performance en beschikbaarheid;
  • Ontworpen om kosten te verlagen;
  • Uitbreiden met meer hardware mogelijk;
  • Eenvoudig overgang naar cloud realiseren;
  • Geconsolideerd beheer.

Krachtige IBM servers en storage

De krachtige IBM servers en storage zijn ontworpen om kosten te verlagen door de compliance en het verbeteren van de storage-mogelijkheden. De x86 servers bieden ondersteuning voor Windows, Linux en virtualisation. De intelligente systemen zorgen ervoor dat alle applicaties continu blijven werken. Uitbreiden met meer servers, storage en networking is mogelijk met de flexibele IBM SystemX. De hardware is zo gemaakt dat het geschikt is voor bedrijven van elke grootte.

Nieuwe en refurbished hardware

De producten van IBM SystemX zijn zowel nieuw als gebruikt te koop en te huur bij Infradax. De refurbished hardware is volledig gerenoveerd en getest en daarom zo goed als nieuw. Je krijgt hier standaard 12 maanden garantie op. Met de pre-owned hardware bespaar je veel kosten in vergelijking met nieuwe hardware. Op nieuwe IBM hardware bespaar je bij Infradax ook, want wij bieden lagere prijzen dan andere leveranciers. Lees meer over refurbished hardware kopen.

Professional IT support en services

Omdat servers, storage en networking jouw bedrijf of klant draaiende houden, is hoge kwaliteit onderhoud noodzakelijk. Bij Infradax kun je gelijk een flexibel support contract afsluiten. Hierdoor is de IBM SystemX hardware continu uptime en bij storingen of een crash krijg jij direct professionele ondersteuning. Daarnaast bieden we verschillende IT services om data te migreren en doen we als opkoper graag een bod op jouw bestaande IT-omgeving.

Advies van een IT consultant

Heb je vragen over de IBM SystemX lijn? Neem contact op met onze consultants en krijg deskundig advies over welk systeem voor jouw bedrijf of klant het beste is. En welke oplossing past bij de huidige of nieuwe IT infrastructuur.