+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM Power Systems

Servers die gebouwd zijn voor big data zijn de IBM Power Systems. Deze hardware past zich aan veranderende omstandigheden aan, zodat jij en klanten altijd direct en snel bij alle gegevens kunnen. De betrouwbare en veilige servers bieden een hoge efficiency voor de cloud en zijn ontworpen voor bedrijfskritische applicaties en virtualisation. Hiermee krijg je dus een hoge performance. Van de IBM Power Systems heeft Infradax de volgende modellen die je kunt kopen en huren:

Voordelen IBM Power Systems kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Nieuwe of refurbished hardware aanschaffen?

Als bedrijf kun je bij Infradax compleet nieuwe IT hardware kopen, maar een goedkoper alternatief is pre-owned hardware. Dit zijn volledig gerenoveerde IBM Power Systems die een net zo hoge kwaliteit hebben als nieuwe apparatuur. Op de refurbished hardware zit 12 maanden garantie. De retail hardware bij Infradax is ook een stuk voordeliger. Wij zijn namelijk een onafhankelijk leverancier en kunnen daarom een lagere prijs bieden dan traditionele vendors. Wil jij weten of jouw oude IT-omgeving nog iets oplevert? Als opkoper kunnen wij aan deze hardware waarde toekennen en overnemen. Lees meer over de opkoop / inruil service.

Lease- en huurmogelijkheden

Voor bijvoorbeeld een tijdelijke IT-behoefte of een proof of concept kun je de Power Systems huren. Dit kan al vanaf één week tot ongeveer een half jaar. Als je grote plannen hebt, maar niet gelijk een grote investering wilt doen, is leasen een geschikte optie. Hiervoor betaal je maandelijks een bedrag voor een periode van drie jaar. Bij huren en leasen kun je de volledige IT support krijgen van Infradax. Lees meer informatie over onze rental & lease services.

IT support contract van Infradax

Wanneer jij hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support en onderhoud bij krijgen. Hierdoor blijft de IT-omgeving continu beschikbaar en krijg je bij calamiteiten deskundige ondersteuning van een engineer. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support en 9/5 Next Business Day support.

Vraag offerte aan voor IBM Power Systems

Offerte ontvangen voor de IBM System Power Systems? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de hardware.