+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM Servers

Een server die veel data in korte tijd verwerkt zijn de IBM servers. Deze servers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Het systeem biedt oplossingen voor thin provisioning, virtualisation real-time compression en tiering. De apparaten zijn daarnaast schaalbaar en eenvoudig te beheren. De server van IBM is geschikt voor bedrijven van elke grootte. En is perfect als aanvulling op IBM X Systems en IBM Power Systems. Bij Infradax kun je de modellen huren of kopen van de volgende lijnen:

Voordelen IBM servers kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

IBM Power Systems en IBM System X

IBM heeft verschillende lijnen voor IBM servers. Dit zijn Power Systems en System X . Kijk per lijn welke apparaten het best passen bij jouw IT-behoeften. De hardware is er voor bedrijven van elke omvang. Je hebt de keuze uit instapmodellen en modellen voor midrange en enterprise.

Refurbished en nieuwe retail hardware

De server-modellen van IBM zijn bij Infradax als nieuwe en refurbished hardware te koop. Jij ontvangt van ons een scherpe prijs voor de systemen. Als onafhankelijke leverancier zijn wij in kosten voordeliger dat de traditionele vendors. Daarnaast verkopen wij ook pre-owned hardware inclusief 12 maanden garantie. Deze apparaten zijn door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. Hierdoor zijn de apparaten weer zo goed als nieuw en betaal je veel minder. Jouw oude IT-omgeving eerst verkopen? Laat het ons weten en wij doen je een aantrekkelijk bod. Lees meer over Infradax als opkoper van IT hardware.

IBM servers huren of leasen

Als je niet gelijk een grote investering kunt doen, is de hardware te leasen. Hiervoor betaal je maandelijks een vast bedrag en krijg je toch die hoge kwaliteit storage voor jouw bedrijf. Huren kan ook. Dit is meer geschikt voor een tijdelijke periode. Lees meer over onze rental & lease services.

IT support contract van Infradax

Wanneer jij IT hardware bij Infradax koopt, huurt of leaset, kun je hier volledige IT support en onderhoud bij krijgen. Hierdoor blijft de IT-omgeving continu beschikbaar en krijg je bij calamiteiten deskundige ondersteuning van een engineer. Je hebt de keuze uit servicecontracten voor 24/7 IT support en 9/5 Next Business Day support.

Vraag offerte aan voor IBM servers

Snel een offerte ontvangen voor de IBM servers? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de hardware.