+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

IBM

De IBM hardware staat bekend om zijn geavanceerde infrastructuur. De geïntegreerde systemen zijn snel, efficiënt en bijzonder zuinig. IBM biedt dé oplossing voor servers en storage. Onder andere door Real-time compression, virtualisatie, geautomatiseerde tiering en thin provisioning. Kosten besparen voor IBM hardware doe je bij Infradax. Jij kunt bij ons nieuwe en refurbished hardware kopen en daarvoor bieden wij je de scherpste prijzen.

Voordelen IBM hardware

  • Hoge systeemperformance, lage kosten;
  • Voorzien van beste beveiliging;
  • Betrouwbare hardware van hoge kwaliteit;
  • Geavanceerde infrastructuur;
  • Platform voor o.a. cloud en mobile;
  • Geschikt voor bedrijven van elke omvang.

Zilver partner status

Infradax heeft met trots de Zilver partner status behaald van IBM. Het behalen van deze status bevestigd een goede relatie met de IBM en benadrukt het kennisniveau op het gebied van producten en diensten.

Refurbished IBM hardware

Met refurbished hardware bespaar je op de kosten. Deze systemen zijn gerenoveerd, uitgebreid getest en daardoor zo goed als nieuw. Van een enkele harde schijf tot een compleet systeem. Jij krijgt bij Infradax de hoogste kwaliteit apparatuur voor jouw bedrijf of klant. Pre-owned hardware is veel goedkoper dan nieuwe systemen met een net zo hoge kwaliteit. Op de tweedehands hardware bespaar je tot wel 70%. Infradax is een geautoriseerde reseller van gecertificeerde refurbished IBM hardware en biedt standaard 12 maanden garantie.

Trade-in servers, storage en networking hardware

Wanneer je servers, storage of andere hardware gaat vernieuwen, is het een optie om de huidige apparaten te verkopen aan Infradax. Hierdoor verdien jij geld met de oude hardware. Wij zorgen ervoor dat alle data (gercertificeerd) wordt gewist. De restwaarde van de hardware investeer je weer in nieuwe apparatuur of maakt de overstap naar de cloud makkelijker. Lees meer over hardware opkoop / inruil.

Submerken IBM

IBM heeft een groot assortiment aan innovatieve systemen. IBM System X, IBM blade servers, rack servers, tower servers en IBM Power systems zijn submerken die zijn gemaakt op basis van wensen van klanten. Ook biedt IBM innovatieve storage aan zoals tape storage (TS3500) en disk storage (Storwize, XIV en DS8000). Hierdoor is IBM hardware geoptimaliseerd voor bedrijven van elke omvang.

Duurzame IT infrastructuur met support contract

Voor continue beschikbaarheid van servers en storage biedt Infradax professionele ondersteuning en maintenance. Met onze support houd jij de volledige controle over de infrastructuur en IBM hardware. Het support contract wordt volledig op maat gemaakt op basis van de bedrijfsomvang en groeit ook mee. Dit zorgt voor een duurzame infrastructurele lifecycle van de hardware.

Persoonlijke advies van specialist

Voor persoonlijk en deskundig advies staan de consultants van Infradax graag voor je klaar. Zij vertellen je precies welke server, storage of networking het best bij jouw bedrijf of klant past. Jij krijgt ook advies over wat voor support contract en flexibele oplossing functioneel is voor jouw IT infrastructuur.