+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

HPe ProLiant servers

In een mission-critical omgeving leveren HPe ProLiant servers de beste prestaties. Het betrouwbare IT systeem heeft een hoge beschikbaarheid, biedt virtualisation en is schaalbaar. Hierdoor groeit de hardware mee met de organisatie en alle ontwikkelingen op IT-gebied. Van HPe ProLiant leveren wij bij Infradax de volgende producten, als nieuw en refurbished:

Voordelen HPe ProLiant servers kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Hoge performance en minder IT-kosten

De HPe ProLiant server is één van de belangrijkste onderdelen van een converged infrastructuur. De server verdubbelt de performance van jouw huidige hardware, zodat jij kunt besparen op de IT-kosten. De server kun je integreren met HPe Disk storage, zodat het als geheel eenvoudig is te beheren.

Nieuwe of refurbished ProLiant server

Jij kunt bij Infradax nieuwe en refurbished hardware aanschaffen. Hiervoor bieden wij je een scherpe prijs. De refurbished servers zijn in prijs heel voordelig. Deze pre-owned systemen zijn door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. Hierdoor zijn ze weer zo goed als nieuw te gebruiken. Je betaalt er alleen een veel lagere kostprijs voor en je krijgt 12 maanden garantie. Jouw oude IT-omgeving verkopen aan Infradax? Neem contact met ons op en wij kennen een waarde aan jouw apparatuur toe. Meer over de hardware opkoop / inruil services.


HPe server huren of leasen?

Voor een tijdelijke IT-behoefte is de HPe Proliant server ook te huur. Je huurt het systeem al vanaf één week tot een half jaar. Huren is ook interessant voor als je een proof of concept wilt uitvoeren. Een andere optie is leasen. Je doet dat niet gelijk een grote investering, maar je betaalt per maand een vast bedrag voor de IT hardware. Lees meer over de rental & lease solutions.

Professional IT support op maat

Bij het kopen, huren of leasen van HPe hardware is volledige IT support van Infradax mogelijk. Het servicecontract is flexibel en dus helemaal op maat en op basis van jouw bedrijfsplan op te stellen. Bij Infradax bieden we 24/7 critical mission support en 9/5 Next Business Day support. Bij calamiteiten wordt jij snel geholpen en kunnen wij onder andere een engineer langsturen of de spare parts naar je verzenden. De IT support van Infradax is in vergelijking met OEM support veel voordeliger. Lees meer over deze voordelen en de professional IT support van Infradax.

Neem contact op met onze IT consultant

Offerte ontvangen voor de HPe ProLiant? Neem dan direct contact op met onze IT consultants. Jij krijgt deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het best past in de bestaande of nieuwe IT infrastructuur. En wij bieden je gelijk een scherp geprijsde offerte.