+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

HPe Disk storage

De efficiënte HPe Disk storage verhoogt de performance van jouw IT infrastructuur. Het systeem is eenvoudig in beheer en ondersteunt de groei van jouw data. Bestanden zijn snel en gemakkelijk te delen met de NAS appliances en de flexibele SAN storage arrays zorgen dat je applicaties virtueel kunt laten draaien. De hardware is daarnaast snel en uit te breiden. De betaalbare HPe Disk storage is verkrijgbaar voor grote organisaties, maar voor kleinere bedrijven zijn er ook entry-level modellen:

Voordelen HPe Disk storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Combineren met ProLiant server

Door de hoge efficiency, capaciteit en performance maak jij een kostenbesparende slag met de HPe Disk storage. De performance komt onder meer door technologieën als Replication, Volume Copy en SSD’s. De toekomstbestendige storage is perfect te combineren met de HPe ProLiant Server.

Verkrijgbaar als nieuw en refurbished

De storage van HP is bij Infradax voordelig te koop. Wij leveren nieuwe systemen, maar ook refurbished IT hardware. Jij bent in prijs voordeliger uit dan bij andere vendors, omdat wij een onafhankelijk leverancier zijn. De pre-owned storage hebben wij volledig gerenoveerd en zo goed als nieuw gemaakt. Hiervoor betaal jij minder dan nieuwe hardware en krijg je er een net zo hoge kwaliteit voor terug inclusief 12 maanden garantie. Jouw oude hardware kan nog steeds waarde hebben. Laat ons het beoordelen, zodat wij een aantrekkelijk bod kunnen uitbrengen. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.


Huren of leasen van HPe storage

Heb je tijdelijk storage nodig? Bij Infradax is de hardware eenvoudig te huren. Dit is mogelijk vanaf één week tot een half jaar. Ideaal voor een proof of concept. Een andere mogelijkheid is leasen. Dat is geschikter voor als je storage wilt aanschaffen, maar niet gelijk een investering wilt doen. Met leasen betaal je per maand een vast bedrag gedurende 3 jaar. Bij zowel huur als lease kun je bij Infradax een IT support contract afsluiten. Meer info over rental & lease solutions.

Volledige controle met Infradax IT support

Voor een continue beschikbaarheid van de hardware is onderhoud en support noodzakelijk. Hiervoor bieden wij je een flexibel servicecontract, dat wij afstemmen op jouw bedrijfsplan. Ook zijn wij voordeliger dan traditionele OEM support. Onze servicelevels bestaan uit 24/7 IT support en 9/5 Next Business Day support. Lees meer over de professional IT support van Infradax.

Neem contact op met onze IT consultant

Offerte ontvangen voor de HPe Disk storage? Neem dan direct contact op met onze IT consultants. Jij krijgt deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het best past in de bestaande of nieuwe IT infrastructuur. En wij bieden je gelijk een scherp geprijsde offerte.