+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

HPe

Een IT infrastructuur met HPe hardware combineert verschillende oplossingen en technologieën met elkaar. Hierdoor ontstaat er een geheel van servers en storage die zorgen voor meer succes voor jouw organisatie. Een IT-omgeving die veilig is en ook mobielvriendelijk en klaar voor de cloud is. Bij Infradax vind je HPe ProLiant servers en HPe Disk storage. Lees meer informatie over deze producten:

Voordelen HPe hardware

  • Veilige en efficiente IT-omgeving;
  • Cloud-enabled en mobile-friendly;
  • Flexibel, snel en schaalbaar;
  • Bevordering van productiviteit;
  • Volledige IT support mogelijk.

Krachtige en snelle infrastructuur

De storage van HPe is schaalbaar, zodat het meegroeit met jouw bedrijf of klant. Daarnaast is het systeem efficiënt en kun jij altijd snel bij alle data. De krachtige servers convergeren eenvoudig met andere systemen, zodat jij een volledige geïntegreerde infrastructuur krijgt.

Scherpe prijs voor retail en refurbished hardware

Hoge kwaliteit HPe hardware voor een scherpe prijs vind je bij Infradax. Wij leveren retail en refurbished hardware. Voor de nieuwe systemen zijn wij in prijs en service voordeliger dan andere A-merken vendors. Refurbished IT hardware is in prijs goedkoper. Deze apparaten zijn door ons opgekocht en compleet gerenoveerd. De HPe hardware is hierdoor weer zo goed als nieuw. Omdat het om pre-owned systemen gaat, bieden wij een zeer lage prijs voor deze hoge kwaliteit hardware. En je krijgt standaard 12 maanden garantie. Als opkoper kunnen wij jouw oude servers, storage of networking een waarde toekennen. Wij doen jou graag een aantrekkelijk bod. Lees meer over de hardware opkoop / inruil services.

Lease- en huurmogelijkheden

Hardware huren of leasen is mogelijk bij Infradax. De hoge kwaliteit systemen zijn al vanaf één week te huur. Ideaal voor een tijdelijke IT-behoefte of een proof of concept. Leasen is interessant als je hoge kwaliteit HPe hardware wilt, maar niet direct een grote investering wilt doen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor een periode van 3 jaar. Voor huur of lease kunnen wij je ook gelijk professionele IT support bieden.

Flexibel IT support contract

Voor een continu beschikbare IT-omgeving is periodiek onderhoud en IT support nodig. Hiermee zorg je voor de volledige controle over de hardware. En kan er bij calamiteiten snel worden opgetreden. De support contracten van Infradax zijn op maat te maken, zodat ze met jouw organisatie meegroeien. Als basis kies je voor 24/7 critical mission support of 9/5 Next Business Day support. Lees meer voordelen en info over de IT support van Infradax.

Neem contact op met IT consultant

Om de HPe hardware te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke HPe hardware past bij jouw bedrijf of klant. Daarnaast geven ze je gelijk advies over flexibele oplossingen en professionele IT support.