+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

EMC VNXe serie

De kracht van de VNX serie, alleen voor de wat kleinere en middelgrote omgevingen. Daar is de EMC VNXe serie voor gemaakt. De betaalbare entry-level storage is zeer efficiënt heeft een hybride en uniforme architectuur. De software is eenvoudig te beheren en zorgt voor een uitstekende beveiliging. Lees meer specificaties en informatie over de EMC VNXe modellen die verkrijgbaar zijn bij Infradax:

Voordelen EMC VNXe serie

  • Storage voor kleine en middelgrote omgevingen;
  • Combinatie van eenvoud en efficiency;
  • Energiezuinige hardware;
  • Cloud-ready en flexibele hybrid flash;
  • Flexibele oplossing voor big data;
  • Volledige IT support mogelijk.

Efficiënte storage voordelig in prijs

Qua prijs is de EMC storage voordelig voor kleine organisaties. Naast alle bovengenoemde voordelen consolideert VNXe file efficiënt data en block data. En biedt de hardware oplossingen voor NAS en SAN. Met de VNXe3100, 3200 of 3300 krijg je krachtige storage en kun je snel bij alle data van jouw bedrijf.

Bespaar kosten met refurbished storage

De EMC VNXe serie is bij Infradax als refurbished hardware verkrijgbaar inclusief 12 maanden garantie. Dit is gebruikte storage die door ons is gerenoveerd en zo goed als nieuw is gemaakt. Je betaalt alleen veel minder in vergelijking met retail hardware. Voor nieuwe EMC storage kun je ook bij Infradax terecht. Hiervoor bieden wij scherpe prijzen. En wil je jouw oude IT-omgeving verkopen? Laat het ons weten en wij bekijken wat de waarde van het systeem is, zodat wij een bod hierop kunnen doen. Lees meer over de hardware opkoop / inruil.

IT support voor volledige controle

Voor EMC storage zoals de VNXe serie biedt Infradax ook volledige IT support. Zo blijven de systemen continu beschikbaar en wordt er periodiek onderhoud gedaan. Als basis wordt er gekozen voor 24/7 support of 9/5 Next Business Day support. Deze servicecontracten zijn flexibel en zijn compleet af te stemmen op jouw specifieke wensen. Bij calamiteiten wordt er direct actie ondernomen, zodat bedrijfsprocessen niet lang stil liggen. Lees meer over de IT support van Infradax.

Advies van een IT consultant

Heb je vragen over de EMC VNXe serie? Neem contact op met onze consultants en krijg deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het beste is. En welke oplossing past bij de huidige of nieuwe IT infrastructuur. Of vraag direct een offerte aan!