+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

EMC VNX serie

De EMC VNX serie is ontworpen voor grote en enterprise omgevingen. De storage levert grote voordelen in efficiency, simplicity en performance. De data-storage is cloud-ready en maakt gebruik van een flexibele hybride flash. Ook heeft de energiezuinige EMC VNX serie een geautomatiseerde tiering voor block en file data. De uniforme hardware is gebruiksvriendelijk en hierdoor eenvoudig te beheren. Voor kleinere en middelgrote ondernemingen is er speciaal de VNXe serie. De EMC modellen die verkrijgbaar zijn bij Infradax:

Voordelen EMC VNX serie

  • Storage voor enterprise omgevingen;
  • Combinatie van eenvoud en efficiency;
  • Energiezuinige hardware;
  • Cloud-ready en flexibele hybrid flash;
  • Flexibele oplossing voor big data;
  • Volledige support mogelijk.

Kostenbesparende oplossing voor big data

Door big data en minder IT-budget, is het altijd zoeken naar innovatieve oplossingen. Om in deze behoeften tegemoet te komen heeft EMC krachtige en schaalbare storage gebouwd. Deze systemen groeien mee met jouw organisatie. En zijn door het gebruiksgemak en de energiezuinigheid kostenbesparend. Enkele EMC storage hardware producten zijn de VNX5200, VNX5600 en VNX5700.

Refurbished en retail EMC storage

Door de IT hardware bij Infradax aan te schaffen, bespaar je nog meer op de kosten. Wij bieden lagere prijzen dan traditionele vendors voor retail storage van EMC. Op onze refurbished VNX serie zijn de kosten nog lager. Dit is pre-owned hardware die compleet is gerenoveerd en uitvoerig is getest. De storage is zo goed als nieuw, alleen koop je het voor een veel lagere prijs. Op refurbished hardware krijg je standaard 12 maanden garantie. Infradax kan als opkoper ook een bod doen op jouw oude storage. Lees hiervoor meer over de hardware opkoop / inruil services.


Support contract voor IT support

Voor de volledige controle over jouw EMC storage is een IT support contract dé oplossing. Hiervoor biedt Infradax flexibele servicecontracten op basis van 24/7 IT support of 9/5 Next Business Day Support. De IT infrastructuur blijft met support continu beschikbaar en er wordt bij een calamiteit snel ingegrepen. Door Infradax IT support met professioneel onderhoud en optionele health checks verleng jij de IT lifecycle.

Advies van een IT consultant

Heb je vragen over de EMC VNX serie? Neem contact op met onze consultants en krijg deskundig advies over welk systeem voor jouw bedrijf of klant het beste is. En welke oplossing past bij de bestaande of nieuwe IT infrastructuur. Natuurlijk kun je ook gelijk een offerte aanvragen.