+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE

Datacenter hardware

Unity Hybride Flash

EMC Unity Hybride Flash is sneller, compacter en efficiënter dan andere storage van andere A-merken. Dankzij een performance boost is het systeem vele malen sneller dan de VNX(e) storage van EMC. Er zijn verschillende lijnen verkrijgbaar bij Infradax voor een scherpe prijs. Zoals EMC Unity All-Flash, Unity Hybrid Flash en UnityVSA. Unity kenmerkt zich door een geconvergeerde infrastructuur, vereenvoudigd beheer, een modern ontwerp en hoogwaardige beveiliging. Met Unity richt EMC zich op midrange storage oplossingen.

Voordelen EMC Unity Hybride Flash kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Cloud-ready en integratie met SAN en NAS

De EMC Unity Hybride Flash storage modellen zijn aan te schaffen in verschillende groottes. De kleinste is Unity 300 en de grootste Unity 600. De storage is cloud-ready en biedt mogelijkheden voor SAN en NAS integratie. Hiermee krijg jij een zeer efficiënt systeem dat zorgt voor een hoge performance van jouw IT infrastructuur.

Refurbished EMC Unity storage

Storage die Infradax opkoopt, maken wij weer als nieuw. Deze refurbished hardware koop jij voor een lagere prijs dan nieuwe retail storage. Hiermee ben jij heel voordelig uit in vergelijking met nieuwe storage. Toch liever nieuwe hardware? De EMC Unity storage verkopen wij ook als retail storage. Infradax is een onafhankelijke leverancier en daarom bieden wij je scherpere prijzen dan de traditionele vendors. Om jouw investering mogelijk te maken, kunnen wij jouw oude EMC storage opkopen. Lees meer over onze hardware opkoop / inruil services.

Opties voor huur en lease

Als je voor de EMC Unity Hybride Flash storage niet gelijk de mogelijkheden hebt om de investering te maken, kun je ook leasen. Je betaalt een vast bedrag per maand gedurende een periode van 3 jaar. Dit geeft je meer mogelijkheden, zonder dat je direct een grote investering doet. Een andere optie is huren. Dat is zeer geschikt voor de korte termijn of een proof of concept. Huren kan vanaf één week tot een half jaar. Meer informatie over de rental & lease oplossingen van Infradax.

Support contract op maat

Om de beschikbaarheid van jouw IT infrastructuur hoog te houden, is support en periodiek onderhoud belangrijk. Bij Infradax krijg je een servicecontract op maat. Bij calamiteiten komen wij direct in actie en kan er een engineer onsite komen. Een andere optie is dat je alleen de spare parts krijgt opgestuurd. Onze support groeit met jouw bedrijfsgroei mee en is daarin heel flexibel. Je hebt de keuze uit 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support en Remote System Monitoring. Lees meer over de voordelen van IT support van Infradax.

Vraag offerte aan voor EMC Unity storage

Snel een offerte ontvangen voor EMC Unity Hybride Flash? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de storage.