+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

EMC Data Domain

De EMC Data Domain maakt het mogelijk om meer back-ups te maken in korte tijd. Hiervoor maakt het systeem snel nieuwe ruimte en reduceert het de nodige disk storage. De storage beschikt daarnaast over een uitstekende beveiliging, ook voor de lange termijn. De hardware is cloud-enabled en schaalbaar, zodat je altijd genoeg capaciteit hebt voor de data. Bekijk specificaties van verschillende EMC modellen die verkrijgbaar zijn bij Infradax:

Voordelen EMC Data Domain kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Scherpe prijzen voor hoge kwaliteit storage

De disk based IT-systemen zijn er voor kleine en middelgrote omgevingen, maar ook voor grote enterprises. Omdat de hardware zeer efficiënt is, bespaar je op de IT-kosten. De EMC Data Domain is een voordelig en betrouwbaar systeem voor jouw data-opslag. Bij Infradax koop je een Data Domain voor een scherpe prijs.

Retail en refurbished storage hardware

Voor de nieuwe opslag van jouw data leveren wij nieuwe en refurbished storage. De retail IT apparatuur is in vergelijking met andere vendors veel goedkoper bij Infradax. Om nog meer geld te besparen kun je ook kiezen voor pre-owned hardware. Dit is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. De apparaten zijn weer zo goed als nieuw en van dezelfde kwaliteit als de retail producten. Je betaalt alleen veel minder voor de EMC Data Domain en je krijgt 12 maanden garantie van Infradax. Ook kunnen wij als opkoper een aantrekkelijk bod doen op jouw IT-omgeving. Lees meer over onze opkoop / inruil services.


Huur- en leaseopties

De storage is ook te huur. Dat is ideaal voor een tijdelijke IT-behoefte of een proof of concept. Behalve huur, is het leasen van hardware ook mogelijk. Jij hoeft dan niet in één keer een grote investering te doen, maar betaalt per maand een vast bedrag voor dezelfde kwaliteit EMC storage. Meer informatie over de lease & rental services.

IT support contract van Infradax

Naast de hardware, kunnen wij ook voor hoogwaardige IT support zorgen. Dit is in prijs en service veel voordeliger dan traditionele OEM support. Hiermee wordt jouw IT infrastructuur voorzien van professionele ondersteuning. En krijg je bij calamiteiten direct hulp. Bijvoorbeeld door een engineer of spare parts onsite. Je hebt de keuze uit 24/7 support, 9/5 Next Business Day support en Remote System Monitoring. De servicecontracten zijn flexibel, zodat jij support op maat krijgt. Meer informatie over de professionele IT support van Infradax.

Deskundig advies van IT consultant

Heb je vragen over de EMC Data Domain of wil je gelijk een offerte aanvragen? Neem contact op met onze consultants en krijg deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het beste is. Of ontvang een scherp geprijsde offerte voor de hardware.