+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

EMC All-Flash storage

EMC All-Flash storage biedt jouw organisatie veel groeimogelijkheden en zorgt tegelijk voor een kostenbesparing. De All-Flash arrays zijn schaalbaar en leveren je de capaciteit die jij nodig hebt. Het betrouwbare en snelle systeem is gebouwd met de nieuwste technologieën op IT-gebied. De All-Flash storage-systemen van EMC hebben allen hun eigen voordelen die passen bij jouw IT-behoeften. Voor EMC XtremIO, VMAX, DSSD D5 en Unity, kun je bij Infradax terecht. Wij zorgen voor scherpe prijzen en snelle levering.

Voordelen EMC All-Flash Storage kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Storage van applicaties voor dagelijks gebruik

Al jouw data van applicaties die je dagelijks gebruikt, is dankzij de uitstekend beveiligde EMC All-Flash storage altijd en snel te gebruiken en real-time te analyseren. Met de All-Flash storage maak jij jouw IT infrastructuur ook cloud-ready. Daarnaast neemt de Flash storage weinig fysieke ruimte in beslag en verbruikt het weinig energie. Hierdoor blijven de IT-kosten laag.

Nieuwe of refurbished All-Flash storage?

Hoge kwaliteit EMC storage voor een lage prijs vind je bij Infradax. Als opkoper van hardware, vernieuwen wij de systemen volledig. Jij betaalt voor deze refurbished EMC All-flash alleen veel minder dan nieuwe storage. Naast refurbished hardware, verkopen wij ook nieuwe retail hardware. Als onafhankelijke leverancier bieden wij voor deze storage scherpere prijzen dan traditionele vendors. Jouw oude IT-omgeving kopen wij graag van je op. Hiervoor kunnen wij je een aantrekkelijk bod doen. Neem contact met ons op, zodat we de hardware een waarde kunnen toekennen. Lees meer over de hardware inkoop / inruil services.

EMC All-Flash storage huren of leasen

Voor een IT-behoefte op de korte termijn, kun je de EMC storage huren. Huren is ook zeer geschikt voor een proof of concept. De All-Flash systemen zijn al te huur vanaf één week tot een half jaar. Voor de langere termijn bieden wij lease-mogelijkheden. Je doet dan niet in één keer een grote investering, maar betaalt per maand een vast bedrag. Zo krijg je voor een voordelig tarief hoge kwaliteit storage van een A-merk. Meer informatie over de lease- en huurmogelijkheden van Infradax.

 

Infradax IT support

Als verkoper en verhuurder van hardware, leveren wij ook volledige IT support. Ongeacht het merk van de apparatuur. Jij kiest voor 24/7 critical mission support, 9/5 Next Business Day support Remote System Monitoring. Met professionele ondersteuning en periodiek onderhoud blijft jouw IT infrastructuur beschikbaar en zorg je voor de volledige controle over de storage. Bij calamiteiten komen wij gelijk in actie. Met 24/7 support is er binnen 4 uur een engineer onsite. Bij 9/5 Next Business Day support heb jij de volgende werkdag de spare parts onsite. Meer informatie over de Infradax IT support.

Vraag offerte aan voor EMC All-Flash storage

Snel een offerte ontvangen voor de EMC All-Flash storage? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Flash storage.