+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Dell EMC EqualLogic storage

De Dell EMC EqualLogic storage is ontworpen voor groeiende omgevingen. Met een hoge capaciteit en performance is de hardware efficiënt en bespaart het systeem op de IT-kosten. Jij kunt snel bij alle data en daarnaast worden alle gegevens veilig opgeslagen. Ook is de Dell storage ideaal voor alle business applicaties en virtualisation van workloads. De EqualLogic is een flexibel systeem en een investering in de toekomst van de organisatie. Modellen en specificaties vind je bij Infradax van de volgende producten:

Voordelen Dell EMC EqualLogic kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Hoge beschikbaarheid en productiviteit

De end-to-end uniforme storage arrays biedt een geïntegreerde oplossing voor jouw data. Het systeem groeit namelijk mee met jouw bedrijf of klant. De hardware is eenvoudig in beheer en bevordert de productiviteit dankzij geavanceerde opties. Daarnaast zorgt de IT hardware voor een hoge beschikbaarheid en verbruikt het systeem weinig energie.

Storage als nieuw en refurbished verkrijgbaar

Jij kunt bij Infradax de Dell EMC EqualLogic als nieuw en refurbished aanschaffen. Hiervoor bieden wij scherpe prijzen. De refurbished hardware is door ons volledig gerenoveerd en uitvoerig getest. Hierdoor is het weer zo goed als nieuw. Pre-owned storage krijg je met 12 maanden garantie. De prijs ligt alleen veel lager dan bij de retail producten. Als opkoper kun je jouw oude IT-omgeving aan ons verkopen. De hardware krijgt van ons een waarde toegekend, zodat jij dat geld weer kunt investeren in nieuwe storage. Meer over de opkoop / inruil service.


Storage hardware huren of leasen

Heb je een tijdelijke IT-behoefte? Dan is Dell EMC EqualLogic hardware huren een interessante optie. Bij Infradax huur je de Dell storage voor een voordelige prijs en dat kan al vanaf één week. Perfect om software te testen of een proof of concept uit te voeren. Leasen is ook mogelijk. Jij doet dan niet gelijk een grote investering, maar betaalt een vast bedrag per maand gedurende 3 jaar. Bij huren en leasen kun je gebruik maken van de volwaardige IT support van Infradax. Lees meer informatie over de lease & rental services.

Professionele IT support van Infradax

Voor de volledige controle over jouw IT infrastructuur is IT support en onderhoud noodzakelijk. Bij Infradax sluit je eenvoudig een servicecontract af dat volledig op maat wordt gemaakt. Hiervoor kies je allereerst voor 24/7 support of 9/5 Next Business Day support. Je kunt periodiek onderhoud laten uitvoeren en bij calamiteiten komen wij gelijk in actie. Met bijvoorbeeld een engineer of spare parts onsite. Lees meer info over de IT support contracten.

Neem contact op met IT consultant

Heb je vragen over de Dell EMC EqualLogic? Neem dan direct contact op met onze IT consultants. Jij krijgt deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het best past in de bestaande of nieuwe IT infrastructuur. En wij bieden je gelijk een scherp geprijsde offerte.