+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Dell EMC Isilon

Bewaar, beheer en bescherm ongestructureerde gegevens met efficiëntie en enorme schaalbaarheid. De Dell EMC Isilon is de nummer 1 in de branche op het gebied van scale-out network-attach storage, dat is ontworpen voor veeleisende file workloads voor grote ondernemingen. Kies uit all-flash, hybrid en NAS-platformen met Intel® Xeon®-processoren.

Voordelen Dell EMC

  • Server & storage marktleider;
  • Combinatie van eenvoud en efficiency;
  • Energiezuinige hardware;
  • Reduceert capaciteit tot wel 50%;
  • Flexibele oplossing voor big data;
  • Volledige support mogelijk.

Platinum partner status

Infradax heeft met trots de platinum partner status behaald van Dell EMC. Het behalen van deze status bevestigd een goede relatie met de Dell EMC en benadrukt het kennisniveau op het gebied van producten en diensten.

Unity, Isilon, Vnx en Data Domain

Je kunt bij ons Dell EMC hardware huren en kopen. Infradax beschikt over alle lijnen van Dell EMC. Zoals EMC Unity met full flash VNX(e), Data Domain en de Dell EMC Isilon serie. Met deze hardware reduceer je de capaciteit-behoeften tot wel 50%. De VNX(e) en Unity lijn is qua budget perfect voor kleinere organisaties en levert een platform voor file en block storage. Ook maakt Unity de unified storage gemakkelijker voor big data. Voor veilige en snelle back-up biedt de Dell EMC Data Domain de uitkomst. Dit efficiënte network based model is de standaard voor disk based back-up appliances.

Legacy EMC hardware

Hoge kwaliteit EMC refurbished hardware vind je bij Infradax. Met deze zo goed als nieuwe pre-owned apparatuur bespaar jij op de kosten. De gebruikte EMC hardware is namelijk tot wel 70% goedkoper dan nieuwe systemen. Wij hebben de pre-owned hardware volledig gerenoveerd en uitvoerig getest. Je krijgt standaard 12 maanden garantie op de legacy EMC storage die wij nog kunnen leveren.

Trade-in storage, servers en networking

Het verkopen van jouw huidige hardware doe je eenvoudig bij Infradax. Wij doen jou een aantrekkelijk bod, zodat jij geld verdient met de oude apparatuur. Met deze restwaarde kun jij nieuwe hardware aanschaffen. Lees meer informatie over de hardware opkoop / inruil service.

Support contract voor EMC hardware

Naast het kopen of huren van hardware bieden wij jou ook professionele EMC hardware support. Hiermee blijft de IT infrastructuur continu online en krijg je ondersteuning van deskundige engineers voor maintenance. Door goed onderhoud zorg je voor een hoge beschikbaarheid van de storage. Met professionele ondersteuning en een support contract van Infradax houd jij de volledige controle over jouw IT omgeving en groeit de infrastructuur mee met de organisatie.

Advies op maat van professionele consultant

Elke omgeving en organisatie is anders. Om de oplossing te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke Dell EMC oplossing past bij jouw bedrijf. Daarnaast geven ze je gelijk advies over flexibele oplossingen en professionele support. Infradax zorgt dat jouw datacenter IT infrastructuur klaar is voor de toekomst.