+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Dell EMC PowerEdge C serie

Een Dell EMC PowerEdge C serie biedt een compact en gebalanceerd computingplatform dat geoptimaliseerd is voor krachtige omgevingen.

VOORDELEN DELL EMC POWEREDGE KOPEN BIJ INFRADAX

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

VEREENVOUDIGD BEHEER EN INTEGRATIE MET STORAGE

De flexibele servers van Dell EMC bieden vereenvoudigd beheer, zodat het managen je veel tijd bespaart. Daarnaast is het systeem uitstekend te integreren met de Dell EMC storage apparaten. Hierdoor zorg je voor snelle bedrijfsprocessen en kun je altijd eenvoudig en snel bij alle data.

RETAIL OF VOORDELIGE REFURBISHED HARDWARE

De Dell EMC PowerEdge servers zijn als refurbished en als retail verkrijgbaar bij Infradax. Voor de nieuwe hardware bieden wij lager prijzen dan andere vendors. En voor een nog lagere prijs kies je voor refurbished hardware. Dit zijn door ons opgekochte Dell servers die wij volledig hebben gerenoveerd en klaar zijn voor gebruik. De kwaliteit is net zo hoog als retail hardware, alleen je betaalt veel minder. Je krijgt ook standaard 12 maanden garantie. Om te investeren in nieuwe of pre-owned hardware, kun je jouw oude IT-omgeving aan ons verkopen. Wij kennen de apparatuur waarde toe en doen je een aantrekkelijk bod. Lees meer over de opkoop / inruil services.

SERVERS VAN DELL EMC HUREN OF LEASEN

Voor een tijdelijke IT-behoefte is de Dell EMC PowerEdge ook te huur. Dit is heel interessant wanneer je een proof of concept wilt uitvoeren. De apparaten zijn al te huur vanaf één week tot een half jaar. Een andere optie is leasen. In plaats van dat je in één keer een grote investering doet, betaal je een vast bedrag per maand voor de Dell hardware. Bij huren en leasen bieden wij volledige IT support. Meer over rental & lease solutions.

IT SUPPORT VAN INFRADAX

Omdat wij snel in actie komen bij calamiteiten en de spare parts op voorraad hebben, is Infradax veel voordeliger dan traditionele OEM support. Het servicecontract wordt volledig op maat gemaakt. Je hebt de keuze uit 24/7 critical mission support en 9/5 Next Business Day support. Ook voeren wij periodiek onderhoud uit voor het verlengen van de IT lifecycle. Lees meer opties voor de flexibele IT support contracten van Infradax.

NEEM CONTACT OP MET IT CONSULTANT

Heb je vragen over de Dell PowerEdge? Neem dan direct contact op met onze IT consultants. Jij krijgt deskundig advies over welk model voor jouw bedrijf of klant het best past in de bestaande of nieuwe IT infrastructuur. En wij bieden je gelijk een scherp geprijsde offerte.