+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Cisco UCS servers

De Cisco UCS servers bieden enorm veel mogelijkheden voor jouw IT-omgeving en hebben een hoge performance. UCS staat voor Unified Computing System. Het systeem combineert blade servers en rack servers met networking en storage in één omgeving. Dit zorgt voor eenvoudig en efficiënt beheer en bespaart op de IT-kosten. Veeleisende workloads en applicaties voor business intelligence kunnen de Cisco UCS servers gemakkelijk aan. Of het nu voor middelgrote of enterprise organisaties gaat. Bij Infradax vind je de volgende modellen Cisco servers met bijbehorende specificaties.

Voordelen Cisco UCS servers kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Voordelige refurbished en retail servers

Jij vindt bij Infradax de hardware als refurbished en als nieuwe apparaten. De refurbished hardware is door ons opgekocht en volledig gerenoveerd. De zo goed als nieuwe servers leveren wij voor een voordelige prijs in vergelijking met nieuwe servers. Dat bespaart dus aanzienlijk op de kosten. Ook levert Infradax nieuwe retail server hardware. Hiervoor bieden wij als onafhankelijke leverancier scherpere prijzen dan de A-merk vendors. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw oude IT-omgeving aan ons te verkopen. Wij kennen de hardware eerst een waarde toe en doen op basis daarvan een aantrekkelijk bod. Lees meer over onze opkoop / inruil services.

UCS servers huren of leasen

De Cisco servers zijn voor een scherp tarief ook te leasen en te huren. Huren kan vanaf één week tot een half jaar. Dat is voor een tijdelijke IT-behoefte ideaal. Leasen is voor de lange termijn heel geschikt. Ook als je niet gelijk een grote investering wilt doen, is leasen interessant. Je betaalt namelijk per maand een vast bedrag voor de Cisco UCS server. Infradax IT support is mogelijk bij lease en huur. Lees meer over de hardware rental & lease services.

Volledige IT support met servicecontract

Met een Infradax servicecontract ben je verzekerd van professionele IT support bij calamiteiten. Met onze 24/7 critical mission support is er binnen 4 uur een engineer onsite. Bij 9/5 support is de volgende werkdag een engineer of het spare part onsite. Het support contract wordt gemaakt op basis van jouw specifieke wensen en laten we meegroeien met de organisatie. Hierdoor krijg jij een flexibel contract en deskundige support op maat voor jouw IT infrastructuur. Lees meer voordelen van de IT support contracten van Infradax.

Vraag offerte aan voor Cisco UCS servers

Snel een offerte ontvangen voor de Cisco UCS server? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Cisco server.