+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Cisco Nexus Switches

Voor datacenters heeft Cisco Nexus Switches ontworpen die jouw netwerk optimaal met elkaar verbinden. De modellen ondersteunen een gevirtualiseerde datacenter en voegen storage, data en networking (Ethernet/IP) samen. De dynamische hardware levert een hoge beschikbaarheid en kan de meest veeleisende workloads aan. Daarnaast is het systeem schaalbaar en vereenvoudigen de efficiënte switches het management voor onder andere cloud-omgevingen. Bij Infradax leveren we de Cisco Nexus switches voor een scherpe prijs. Lees meer specificaties en features van verschillende generaties:

Voordelen Cisco Nexus switches kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware;
  • Direct uit voorraad te leveren.

Refurbished of nieuwe Nexus switches aanschaffen

Hardware voor een voordelige prijs vind je als refurbished en retail bij Infradax. Als opkoper van IT hardware, renoveren wij ook de gebruikte switches en maken ze weer als nieuw. Dit verkopen we voor een lage prijs in vergelijking met nieuwe hardware. Voor nieuwe switches kun je ook bij Infradax terecht. Als onafhankelijke leverancier bieden wij scherpere prijzen voor deze hardware dan andere vendors. Daarnaast kun je jouw oude IT-omgeving aan ons verkopen. Wij kennen de hardware van bijvoorbeeld Cisco waarde toe en kunnen een aantrekkelijk bod doen. De restwaarde kun je investeren in nieuwe apparaten. Lees meer over de buy back / trade-in services.

Huur- en lease mogelijkheden Cisco switches

Voor het huren van de Cisco Nexus switches, bieden wij je een scherp tarief. Je kunt de hardware al huren vanaf één week tot een half jaar. Perfect voor tijdelijke IT-behoeften. De hoge kwaliteit switches zijn ook te leasen bij Infradax. Per maand betaal je een vast bedrag gedurende 3 jaar. Het voordeel van leasen is dat je niet in één keer een grote investering doet. Volledige IT support is bij huren en leasen mogelijk. Meer informatie over rental & lease solutions.

Flexibele IT support van Infradax

Met een IT support contract van Infradax ben je verzekerd van professionele ondersteuning bij calamiteiten. Met onze 24/7 IT support is er binnen 4 uur een engineer onsite. Bij 9/5 support is de volgende werkdag een engineer of het spare part op locatie. Het support contract wordt gemaakt op basis van jouw specifieke wensen en laten we meegroeien met de organisatie. Hierdoor krijg jij altijd deskundige support op maat voor de IT infrastructuur. Lees snel meer over de IT support van Infradax.

Vraag offerte aan voor Cisco Nexus switches

Snel een offerte ontvangen voor de Cisco Nexus switches? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Cisco switches.