+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Cisco Catalyst

De Cisco Catalyst switches maken het beheren van het netwerk eenvoudig en houden de IT-kosten (TCO) laag. Ook verbruiken de switches weinig energie en nemen ze weinig ruimte in beslag. De stapelbare en snelle Ethernet (Layer 3) switches ondersteunen een netwerk infrastructuur en zijn te verbinden met andere netwerk-apparaten. De sterk beveiligde Cisco hardware verhoogt de productiviteit dankzij een uniform netwerk voor data, telefonie en video. Cisco apparatuur levert snelle Ethernet toegang en connectiviteit en meer PoE mogelijkheden. De Catalyst switches vind je bij Infradax voor een scherpe prijs en als retail en refurbished hardware. Lees alle specificaties:

Voordelen Cisco Catalyst switches kopen bij Infradax

  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen;
  • Direct offerte in jouw inbox;
  • Onafhankelijk van vendor;
  • Waarde toekennen aan oude hardware.

Refurbished of nieuwe Catalyst switches

Refurbished hardware is gebruikte apparatuur die volledig is gerenoveerd. Hierdoor zijn de switches weer zo goed als nieuw. De prijs ligt alleen veel lager dan bij nieuwe catalyst switches. Hierdoor bespaar jij veel geld op het IT-systeem. De switches zijn ook al retail te koop bij Infradax. Als onafhankelijk leverancier bieden wij scherpere prijzen dan A-merk vendors. Ook kunnen wij jouw oude IT hardware van Cisco opkopen. De restwaarde hiervan kun jij besteden aan nieuwe apparaten. Lees meer over de buy back / trade-in services.

Cisco switches huren of leasen?

Hardware huren en leasen is mogelijk bij Infradax. Jij doet dit voor een voordelig tarief en de IT-systemen zijn al te huur vanaf één week. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een proof of concept uit te voeren. Voor de lange termijn is leasen heel interessant. Hierdoor hoef je ook niet direct een grote investering te doen. Per maand betaal je een vast bedrag voor de Cisco Catalyst switches. Lees meer over de huur- en leasemogelijkheden van Infradax.

IT support contract van Infradax

Voor een hoge beschikbaarheid en periodiek onderhoud, sluit je bij Infradax eenvoudig en voordelig een support contract af voor jouw IT infrastructuur. Hierdoor ben je verzekerd van IT support bij calamiteiten en is er snel een engineer of spare part onsite. Bedrijfsactiviteiten worden hierdoor snel hervat. Jij kiest voor 24/7 critical mission support of 9/5 Next Business Day support. Op basis van het bedrijfsplan en jouw specifieke wensen wordt het servicecontract op maat gemaakt. Lees meer over de voordelen van Infradax IT support.

Vraag offerte aan voor Cisco Catalyst switches

Snel een offerte ontvangen voor de Cisco Catalyst switches? Neem gelijk contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies en sturen je direct een scherp geprijsde offerte voor de Cisco switches.