+31 (0) 33 789 00 33 NL EN DE FR

Datacenter hardware

Cisco

Cisco hardware staat voor betrouwbaarheid en veiligheid. Van deze marktleider levert Infradax zowel switches als servers. De Cisco systemen zijn kostenefficiënt door vereenvoudigd beheer en verbruiken weinig energie. Daarnaast is de hardware snel en kan het de meest veeleisende workloads aan. Bij Infradax vind je naast Cisco Catalys en Nexus switches ook Cisco UCS servers voor middelgrote organisaties en enterprises.

Voordelen Cisco hardware

  • Kostenefficiënt;
  • Vereenvoudigd beheer;
  • Verbruiken weinig energie;
  • Internationaal Marktleider;
  • Volledige IT support mogelijk.

Refurbished en retail servers en switches

De servers en switches van Cisco zijn als refurbished, Cisco Refesh of Nieuw Retail verkrijgbaar bij Infradax. Als opkoper van hardware renoveren wij de IT systemen volledig, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. De prijs is alleen veel voordeliger en je draagt ook nogeens bij aan een circulaire economie. Daarnaast kunnen wij jouw oude IT-omgeving opkopen. De restwaarde hiervan is te investeren in nieuwe IT hardware. Lees meer over de opkoop / inruil services van Infradax.

Hardware huren voor voordelig tarief

Voor de korte termijn zijn Cisco switches en servers ook te huren. Voor een voordelig tarief is de apparatuur al vanaf één week tot een jaar te huur. Ideaal voor een tijdelijke IT-behoefte of proof of concepts. Een andere optie is leasen. Je doet niet in één keer een grote investering, maar je betaalt per maand een vast bedrag voor de hoge kwaliteit servers of switches van Cisco. Volledige IT support van Infradax is hierbij mogelijk. Lees meer over rental & lease solutions.

Flexibel support contract voor Cisco hardware

Om jouw IT infrastructuur beschikbaar te houden is professionele support en onderhoud nodig. Bij Infradax krijg jij een support contract dat past bij jouw wensen en datacenter infrastructuur. Het support contract is flexibel, zodat het meegroeit met jouw IT omgeving. Je hebt de keuze uit 24/7 critical mission support, Remote System Monitoring en 9/5 Next Business Day support. Bij calamiteiten ben je verzekerd van snelle en hoge kwaliteit IT support. Jij houdt de volledige controle over de IT-omgeving, zodat hardware-problemen niet van invloed zijn op de bedrijfscontinuïteit. Meer informatie over Infradax IT support.

Neem contact op met IT consultant

Elke omgeving en organisatie is anders. Om de Cisco hardware te kiezen die aan alle operationele eisen voldoet, staan onze consultants voor je klaar. Zij vertellen je precies welke Cisco hardware past bij jouw bedrijf of klant. Daarnaast geven ze je gelijk advies over flexibele oplossingen en professionele IT support.