Support
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Gecertificeerde datavernietiging die voldoet aan alle AVG-regelgeving. Wel zo veilig en ook mogelijk op locatie.

Maak een afspraak

Datavernietiging door Infradax. Vernietig bedrijfsgevoelige data gecertificeerd

 • Certificaat op diskniveau
 • Uitgebreide rapportage
 • On- en offsite data erasure
 • Gecertificeerde software
 • Gecertificeerd shredden
 • AVG / GDPR proof

Jouw data is veilig bij ons. Met de datavernietiging diensten van Infradax zorg je voor een juiste manier van het vernietigen van je gevoelige bedrijfsdata. Als opkoper van hardware is het laatste wat wij willen dat jouw data op straat komt te liggen. Met gecertificeerde vernietiging van je data, ben je dan ook AVG / GDPR proof.

Mag de data het pand niet verlaten? Dan kunnen we dit ook bij jou op locatie uitvoeren met onze Data Erasure Appliance. Kopen wij jouw hardware op? Dan doen wij een kosteloze datavernietiging. Wanneer jij servers of storage verkoopt aan Infradax, wissen wij kosteloos alle data. Als de data is gewist en de hardware is getest, krijg jij daarvan een notificatie. Het wissen doen wij met onze gecertificeerde software.

 

GECERTIFICEERD WISSEN

 

Om aan de huidige en toekomstige Europese regel- en wetgeving te voldoen bieden wij Certified Data Erasure aan waarbij wij o.a. gebruik maken van Blancco en Certus software. Hiervan ontvangt de klant een officieel rapport waar op disk niveau aangegeven wordt dat de data 100% erased is. De Blancco en Certus software die wij hiervoor gebruiken is geaccrediteerd door onder andere het AIVD, Her Majesty Government (UK) en de Amerikaanse Department of Defense. Voor het data vernietigen met Blancco en Certus software betaal je wel een kleine meerprijs per disk.

 

UITGEBREIDE RAPPORTAGES

 

De data erasure software is gecertificeerd en levert verifieerbare rapportage. Nadat de hardware is gewiped, wordt een uitgebreid rapport gemaakt die voldoet aan de regelgeving voor datavernietiging. Dit voldoet ook aan de eisen voor compliancy en juridische audit. In de rapportages staat ook informatie over:

 • De staat van de hardware;
 • Relevante serienummers en productlabels;
 • Hoe en door wie het data wipen is uitgevoerd.

Contact formulier

Geïnteresseerd? Neem contact op!

 • * Verplicht in te vullen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, verzoek of een offerte nodig?

Marcel Melissen

Accountmanager

hello@infradax.com+31 6 83 57 77 88
 • * Verplicht in te vullen

Tevreden klanten die u voor gingen

50000+

Datadragers gecertificeerd vernietigd

100+

Medewerkers

100%

AVG proof

ONSITE DATA ERASURE

Voor organisaties is het soms wenselijk dat de hardware niet het pand mag verlaten voordat de bedrijfsgevoelige data veilig gesteld is. Met de Onsite Data Erasure service van Infradax verklein je de kans op data verlies of diefstal van data en voorkom je hoge sancties of reputatieschade voor jouw organisatie.
Aangezien databescherming en privacy de verantwoordelijkheid is van de IT afdeling, kiezen veel klanten er voor om de data op locatie te laten wissen. Met onze Data Erasure Kit, kunnen wij gemakkelijk in elk DataCenter aan de slag. Deze methode is toepasbaar op verschillende storage systemen van oa. DellEMC, IBM, Lenovo, HP, NetApp, HDS en verschillende SSD leveranciers.

 

HARDWARE LATEN OPKOPEN?

Wanneer jouw hardware niet meer aan alle eisen voldoet, kopen wij het graag op. Dit geldt voor servers, storage en networking. Jij krijgt van ons een aantrekkelijk bod, zodat jij dit geld weer kunt investeren in nieuwe hardware. Lees meer over het verkopen van jouw hardware en onze buy back / trade-in services.

 

BACK-UP AS A SERVICE

Steeds meer bedrijven kiezen voor een back-up-oplossing in de cloud. De verschillende varianten van deze methode zijn eenvoudig, veilig en efficiënt. Traditioneel maakt de IT-afdeling van een bedrijf een back-up op tapes of schijven.

 

NEEM CONTACT OP MET CONSULTANT

Wil jij meer weten over de data erasure services van Infradax. Neem dan gelijk contact met ons op en krijg deskundig advies van onze consultant. Zij vertellen je meer over onze services en hoe wij jou het best kunnen ondersteunen.