+31 (0) 33 789 00 33 NL

Datacenter Services
Share in your network:

De Infradax zomer incentives staan voor je klaar! ☀

Juli 20, 2018

Infradax-zomeractie

De zomer is in volle gang. Daarom is het weer tijd voor de Infradax zomer incentives. Zit lekker aan het water met een draadloze SONOS One speaker, geniet van een rustige zomer met de JBL hoofdtelefoon met noise cancelling of blijf op de hoogte van jouw dagelijkse bezigheden tijdens jouw (sportieve) vakantie.

Of het nu gaat om een support contract, opkoop of verkoop. Infradax laat je extra genieten deze zomer!

Orders 20k + : SONOS One met spraakbesturing

Je eigen muziek bij het water? Geen probleem met deze spatwaterdichte, draadloze speaker. Wil je het volgende nummer horen, maar je hebt geen zin om uit het water te komen. Met spraakbesturing kan je lekker blijven zitten waar je zit. Kortom een ideale speaker voor bij het water.​

Orders 10K + : JBL Draadloze Hoofdtelefoon​

 

Even wat rust na een drukke werkdag? Met de active noise cancelling van deze JBL heb je geen last meer van vervelende omgevingsgeluiden en kom je helemaal tot rust met je eigen muziek.

 

Orders 5k + : Fitbit Flex 2 Activity Tracker

Ga jij een sportieve zomer tegemoet, dan blijf je met deze Activity Tracker op de hoogte van jouw dagelijkse activiteiten. Bepaal je eigen gezondheidsdoelen en deze Fitbit geeft je aan wanneer je weer moet bewegen.

Actie geldig voor alle orders geplaatst vanaf 23-07-2018 t/m 31-08-2018. Graag contact opnemen met je Infradax account manager om je incentive te claimen.

Share in your network: