+31 (0) 33 789 00 33 NL EN

« Terug naar cloud overzicht

Proactief beheer

Profiteer van proactief beheer

Ben je druk met IT-beheer en blussen van ‘brandjes’ terwijl je eigenlijk bezig wilt zijn met de groei van de business? Het (deels) uitbesteden van beheeractiviteiten is dan de oplossing. Met de Proactief beheer dienst van Infradax nemen wij de zorg voor beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur deels uit handen. Daarbij voorkomen wij ook dat er problemen ontstaan (met proactief beheer), want voorkomen blijft immers beter dan genezen.

Altijd de gewenste ondersteuning

Snel omarmen van nieuwe technologieën is vaak eenvoudiger gezegd dan gedaan. Zeker als je hierbij vooral leunt op bestaande kennis en ervaring in je organisatie om nieuwe technieken direct goed toe te passen. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor het uitbesteden van technisch beheer en onderhoud, zodat zij zelf vooral tijd en energie kunnen steken in groei en business innovaties.

Met onze Proactief beheer dienst nemen wij onder andere de dagelijkse operatie, monitoring van applicaties en infrastructuur en de snelle trouble shooting over. Dit blijkt voor veel organisaties de ideale ondersteuning. Je kunt natuurlijk ook meer (Managed Services) of minder (Basic Services) vaste ondersteuning krijgen en op- en afschalen tussen deze pakketten.

De voordelen van onze Proactief beheer dienst

  • Wij nemen de grootste zorg voor jouw IT-infrastructuur volledig uit handen
  • Jouw team kan zich volledig richten op nieuwe ontwikkelingen en projecten
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Meer tijd voor ondersteuning van de business
  • Pay per use
  • Single point of contact

Zo werkt ons proactief beheer

Proactief beheer biedt jouw organisatie – zonder zorgen of inspanning – continuïteit voor de IT-infrastructuur. Wij zorgen proactief dat de werkomgeving optimaal blijft functioneren en perfect blijft aansluiten op je bedrijfsvoering. Die blijft immers altijd in ontwikkeling.

Voor het periodiek beheer spreken we een vast aantal uren per maand af. Al het onderhoud en beheer wordt in die tijd uitgevoerd. Alleen als er ernstige en onvoorziene calamiteiten optreden – die extra inzet vereisen – kan van de vaste uren worden afgeweken. Dat doen we uiteraard altijd in goed overleg. Het vaste aantal uren is gebaseerd op het aantal servers, vestigingen van je organisatie en de complexiteit van het netwerk. Als die factoren veranderen, kan het aantal uren worden aangepast. Zo blijven we meebewegen. Waar mogelijk worden werkzaamheden ook op afstand uitgevoerd.

Onze Proactief beheer dienst kan worden uitgevoerd op verschillende onderdelen van de IT-infrastructuur. Met onze beheercalculator kan een inschatting worden gemaakt voor de benodigde tijd voor de volgende onderdelen:

  • Server en storage beheer
  • Netwerkbeheer
  • Applicatiebeheer (technisch en functioneel)
  • Voice

Meer weten over onze Proactief beheer dienst?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons proactief beheer voor jouw IT-infrastructuur? Stel je vraag gerust vrijblijvend aan onze specialisten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze proactief beheer dienst

Share in your network: