+31 (0) 33 789 00 33 NL EN

« Terug naar cloud overzicht

Jouw cloud

Blijf werken aan jouw cloud

Een werkomgeving in de cloud is een krachtig productiemiddel. Maar die moet wel goed beheerd worden. Want zoals geen wolk in de lucht hetzelfde, het mooist of beste is, bestaat ook de ideale cloudoplossing niet. De IT-infrastructuur moet je inrichten en blijven aanpassen voor de veranderende behoeften in jouw organisatie. Met de flexibele Cloud Services van Infradax kun je dit laten doen. Zo kun je belastende pieken van IT-beheer (volledig) uitbesteden en beheersbaar houden.

Voordelen van cloud computing

Grote voordelen van cloud computing zijn de online toegankelijkheid – altijd en overal – en de flexibele en voorspelbare kosten. Je betaalt alleen voor het gebruik. Vooraf investeren in hardware is dus niet nodig. Wie een apparaat heeft met een internetverbinding kan zijn applicaties in de cloud opnemen vanaf elke locatie. De hoeveelheid beschikbare ruimte is onbeperkt. Over capaciteit hoeft niemand zich dus meer zorgen te maken.

Werken in de cloud met Infradax

Als leverancier van jouw cloud (publiek, privaat of hybride) zorgt Infradax dat jouw IT-infrastructuur is ingericht voor de wensen in jouw organisatie. Jij bepaalt hoe je de cloud wilt gebruiken en met welke applicaties. Wij zorgen voor een beheersbare en schaalbare IT-infrastructuur. En met onze Cloud Services bepaal je ook zelf welke werklast je zelf wilt dragen voor beheer en onderhoud of wilt uitbesteden. Uiteraard kunnen wij hierover adviseren, afgestemd op de behoeften in jouw organisatie.

Naast onze Basic Services kun je voor de cloud gebruik maken van onze meer uitgebreide Proactief beheer dienst(het meest populaire pakket) of de extra uitgebreide Managed Services.

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze cloud dienst.

Share in your network: