+31 (0) 33 789 00 33 NL

Datacenter Services
Share in your network:

Cisco Refresh

December 10, 2018

Cisco refresh remanufactured

De Cisco Refresh lijn is een slimme oplossing voor bedrijven. Het biedt de kwaliteit van Cisco, tegen een lagere investering. De producten zijn ‘certified remanufactured’ vanuit Cisco en de waarborging voor kwaliteit ligt hoog. Maar waarom zou je voor de Cisco Refresh moeten gaan?

Prestatieniveau

De werking en prestaties zijn het meest belangrijk. De Cisco Refresh producten worden volledig opnieuw refurbished om de standaard hoog te houden. De standaard voor dit proces wordt streng gewaarborgd, zodat het imago van Cisco niet beschadigd wordt. Elk onderdeel, elke eenheid ondergaat een rigoureus en uitgebreid testproces. Het testproces is ISO 9001/14001 gecertificeerd specifiek voor de remanufacturing. Oftewel er wordt van alles aan gedaan om circulair verantwoorde kwaliteit te leveren. Het eindresultaat is gemoedsrust, wetende dat je de enige echte Cisco prestaties en kwaliteit krijgt met daarbij de officiële support.

Verantwoord ondernemen

De refurbished apparatuur biedt een tastbare oplossing om te helpen bij verantwoorde initiatieven vanuit bedrijven en organisaties. Het refurbishen van de Cisco Refresh hardware gebruikt velen malen minder energie dan het fabriceren van nieuwe hardware. Ook helpt Cisco Refresh je de levensduur van jouw Cisco omgeving te verlengen en vermindert de hoeveelheid elektronisch apparatuur die op stortplaatsen terechtkomt. Dit alles draagt bij aan een duurzame en circulaire economie.

Budget vriendelijk

Met kortingen tot 75% op de orginele prijzen van nieuw apparatuur, biedt Cisco met de Refresh lijn een kosteneffectieve oplossing. De producten bieden een oplossing voor individuele productbehoeften, of ze kunnen gecombineerd worden met nieuwe Cisco producten in een grotere oplossing. Zo kunnen ze de totale kosten verlagen en aan de meest uitdagende inkoopvereisten voldoen.

Om je budget ook op lange termijn te besparen. Is het mogelijk om bij Infradax, op je Cisco Refesh gewoon Cisco Support / Smarnet af te sluiten. In principe koop je Cisco Refresh dus tegen dezelfde voorwaarde als dat je nieuwe Cisco hardware zou kopen.

Product beschikbaarheid

Er is een grote voorraad aan oudere end-of-sale modellen. Deze zijn vaak nodig om geïnstalleerde configuraties te onderhouden of om IT-resources te optimaliseren tussen geplande migraties of upgrades. De inventaris van de huidige Cisco Refresh modellen biedt een oplossing wanneer de beschikbaarheid van nieuwe producten niet voldoen.

Neem contact op

Naast Cisco Select Partner is Infradax ook officieel partner voor Cisco Refresh. Heb je vragen over de Cisco Refresh lijn, of ben je op zoek naar nieuwe of refurbished Cisco producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Share in your network: