Support

BACK-UP AS A SERVICE (BAAS)

 • Verzekerd van je data
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Disaster recovery
 • Snelle RPO en RTO tijden
 • Beveiligd en beheerbaar
 • Je data in Nederland

Steeds meer bedrijven kiezen voor een back-up-oplossing in de cloud. De verschillende varianten van deze methode zijn eenvoudig, veilig en efficiënt. Traditioneel maakt de IT-afdeling van een bedrijf een back-up op tapes of schijven. Veel bedrijven vervoeren deze tapes of schijven naar een tweede locatie of kluis. Dit maakt je back-up gevoeliger voor schade of verlies. Daarbij worden back-ups vaak niet getest, waardoor het onzeker is of alle gegevens in het geval van verlies, brand of diefstal kunnen worden gered.

 

BETAAL VOOR DE SERVICE IN PLAATS VAN DE HARDWARE

 

Wij blijven bij Infradax continu investeren in onze eigen BaaS (Back-up as a Service) infrastructuur en met behulp van Veeam Cloud Connect of Dell EMC Data Protection Suite (DPS) kun je gemakkelijk je back-up-infrastructuur uitbreiden naar onze cloud. We bieden gehoste back-up-repositories of complete back-updiensten aan met zowel Veeam als Dell DPS.

Zo ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een managed back-up-omgeving en betaal je simpelweg voor deze service, in plaats van dat je zelf moet investeren in een back-up-omgeving en die vervolgens ook moet beheren.

 

HET GEMAK VAN BACK-UP MET VEEAM OF DELL

 

Maak gemakkelijk fysieke en virtuele back-ups offsite en repliceer VM’s (virtual machines) offsite zonder de kosten en complexiteit die de bouw en het beheer van een offsite infrastructuur met zich meebrengen. Of je nu kiest voor Dell EMC Data Protection Suite of Veeam Cloud Connect, wij bieden een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken en te repliceren naar de cloud repository van ons datacenter.

 

BACK-UP AS A SERVICE VERSUS ONLINE BACK-UP

 

Back-up as a Service (BaaS) wordt vaak verward met online back-up, maar er is een verschil. Bij online back-up gebruikt de IT-afdeling de cloud als bestemming voor de back-up, vergelijkbaar met een schijf of tape. Bij onze BaaS-oplossing wordt het geheel uit handen genomen en regelen wij alles. Wij beheren en onderhouden de noodzakelijke apparatuur, applicaties, processen en beheer in ons eigen datacenter.

Het grote verschil met bijvoorbeeld Azure of AWS is dat je bij ons weet waar de data fysiek staat. Bij een calamiteit kan de data fysiek op onze locatie worden opgehaald en meegenomen.

Contact formulier

Aanvraag formulier

 • * Verplicht in te vullen

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, verzoek of een offerte nodig?

Marcel Melissen

Accountmanager

hello@infradax.com+31 6 83 57 77 88
 • * Verplicht in te vullen

600+

(Support) contracten in beheer

15

Jaar ervaring

115+

Medewerkers

DE VOORDELEN VAN ONS BAAS-PLATFORM

Onze cloudoplossing voor back-ups heeft een aantal voordelen:

 • Betrouwbaarheid: de back-up wordt regelmatig gemaakt en kan gegarandeerd worden teruggezet als dat nodig is.
 • Veiligheid: de gegevens worden buiten het bedrijf opgeslagen, waardoor ze ook in geval van een brand of andere calamiteit terug te halen zijn. Tevens wordt je omgeving in ons datacenter op professionele wijze beveiligd en is het geheel ‘AVG proof’.
 • Eenvoud en snelheid: de IT-afdeling heeft nauwelijks omkijken naar het maken van de back-up. Het terugzetten gaat bovendien veel sneller en eenvoudiger dan bij tapes of schijven, waardoor onze BaaS-oplossing goed kan helpen in het behalen van de afgesproken RTO- en RPO-tijden.
 • Flexibiliteit: je zit niet vast aan een vaste hoeveelheid opslagruimte. Uitbreiden of beperken van de back-up-ruimte gaat gemakkelijk en je betaalt alleen voor de diensten en het aantal TB die worden geleverd.

Geïnteresseerd?

Of hulp nodig? We helpen je graag verder! Bel of email ons gerust!

hello@infradax.com

+31 33 789 00 36

Geïnteresseerd? Neem contact op!

 • * Verplicht in te vullen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.