+31 (0) 33 789 00 33 hello@infradax.com
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hybride hardware support & software support

Infradax verzorgt sinds een aantal jaar ook onafhankelijke hardware support voor zowel nationale als internationale organisaties. Onze klanten en partners waarderen deze service, vooral de vrijheid en kostenbesparing die dit hen oplevert. Na de initiële support door fabrikanten – vaak na 3 jaar – zien organisaties vaak absurd hoge prijsstijging in de support van deze vendoren. Ook flexibiliteit ontbreekt vaak. Dan moet de support bijvoorbeeld voor minimaal 1 of 2 jaar verlengd worden. Dat is niet handig als je flexibel wilt blijven en bijvoorbeeld net een nieuwe IT-infrastructuur of de stap naar de (hybride) cloud overweegt.

Hybride hardware support & software support flexibel, kostenefficiënt en vendor onafhankelijk

 

Onze filosofie is simpel. Hardware is na 3 jaar natuurlijk niet meer fonkelnieuw, maar volstaat vaak nog prima voor het gros van de processen binnen jouw organisatie. Waarom zou je dan de hoofdprijs betalen voor de support op deze wat oudere hardware? Infradax biedt uitkomst en verzorgt de support voor een lagere prijs met dezelfde of een betere service.

Hoe zit het met software support?

 

Hier zijn we helder en eerlijk over. Vanuit third party maintenance (TPM) leveren wij geen softwaresupport, tenzij het  beschikbaar is in het publieke domein. TPM schakel je pas in na de 3 jaar initiële support. De meeste firmware upgrades hebben wij dan gewoon en die kunnen wij dus aanleveren. Vraag je ook af of je  de firmware nog wel patched na 3 jaar. Nieuwe releases verschijnen dan nog maar zelden. Niet voor niks maakt volgens Gartner in de VS 71% van de Fortune 500 bedrijven gebruik van een TPM partner.

 

Hybride support: de ideale combinatie

 

Wil je toch dat software support echt 100% supported moet zijn? Bijvoorbeeld voor de zekerheid of omdat jullie regelmatig patchen op systemen? Dan is onze hybride support de ideale oplossing. Wij zijn immers ook de officiële partner van de meeste hardware vendoren (server, storage en networking). Zo heb je één aanspreekpunt voor al je hardware en software support: Infradax. Wij verzorgen zelf de hardware support en kopen software support met goede kortingen in bij de vendor. Dus met een mooie prijs voor jou.

Alsjeblieft! Zo heb je de flexibiliteit en het prijsvoordeel van onze break en fix service, met de zekerheid van software support vanuit de fabrikant. Infradax heeft dus altijd de juiste oplossing tegen een leuke prijs.

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, verzoek of een offerte nodig?

Maikel Berends

IT Lifecycle Specialist

hello@infradax.com+31 (0) 6 22 58 51 88

Of laat een bericht achter hieronder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.