+31 (0) 33 789 00 33 hello@infradax.com
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Flexibele NetApp hardware support

Heb je nieuwe infrastructuur voor je datacenter nodig? Dan helpt Infradax je graag met ontwerp, levering en installatie. Maar wil je liever blijven doorwerken op je huidige infrastructuur? Dan bieden we met flexibele supportcontracten de ideale oplossing. Circulaire IT is niet voor niets ons paradepaardje.

Bestaande hardware blijven gebruiken

Het is zonde om je storage te vernieuwen als je bestaande nog prima draait. Of misschien wil je je oudere storage voor andere doeleinden inzetten. Een supportcontract op de hardware is dan geen overbodige luxe. Hoe ouder de hardware, hoe groter de kans dat harde schijven defect raken, stroomvoorzieningen het begeven of, nog erger, een moederbord doorbrandt. Door dit soort ongemakken kan de continuïteit van je bedrijfsvoering in gevaar komen.

 

Houd de controle over je eigen IT

Het verlengen van NetApp support op de bestaande hardware is meestal niet de voordeligste keuze. Bovendien is de ondersteuning die fabrikanten leveren niet oneindig. Zo vind je hieronder een overzicht van NetApp-filers waarop de support vanuit NetApp dit jaar vervalt.

Wil je de controle houden over je eigen IT-levenscyclus en je kosten én risico’s tot een minimum beperken? We bieden flexibele contracttermijnen aan met uiteenlopende servicecontracten (SLA’s). Van support tijdens kantooruren met de volgende dag een engineer op locatie tot 24/7-support met binnen 4 uur een engineer ter plaatse met de juiste onderdelen.

Ben je geïnteresseerd in onze flexibele support voor je NetApp-hardware? Graag nodigen we je uit om eens vrijblijvend met onze salesconsultants te praten.

 

NetApp-filers waarop de support dit jaar vervalt:

 

Model EOSL Date
NetApp FAS2040 Filer Dec 2017
NetApp FAS3210 Filer Nov 2018
NetApp FAS3240 Filer Nov 2018
NetApp FAS3270 Filer Nov 2018
NetApp FAS6210 Filer Nov 2018
NetApp FAS6240 Filer Nov 2018
NetApp FAS6280 Filer Nov 2018
NetApp V3240 Filer Nov 2018
NetApp V6210 Filer Nov 2018

Of laat een bericht achter hieronder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.